Ny dekoder og fjernkontroll 

Du vil få en ny og bedre dekoder fra Telia. Teliaboxen tar liten plass på tv-benken, har innebygd chromecast, gir mulighet for å laste ned dine favoritt apper fra Google Play Store. Viaplay, Youtube mfl. og den kan vise 4K bildekvalitet.

Du må selvsagt lære deg å bruke en ny fjernkontroll, samt at kanalene ikke alltid vil være på samme sted som du er vant til. Fjernkontrollen til Telia sin dekoder har til og med stemmestyring. Kom innom kundesenteret vårt på Kyrksæterøra så kan du teste ut hvordan det blir. Der har vi en testboks som kundene kan prøve ut. 

Kun en regning i måneden - og en leverandør å forholde seg til

Kundene våre har satt pris og kundeservice høyt i våre spørreundersøkelser.

Når vi går over til Telia vil du kun få 1 regning i måneden på TV og internett, og ikke en egen regning på kortavgift, dekoderleie og tilleggstjenester. Det betyr at TV abonnementet ditt blir billigere (kortavgiften forsvinner), samt at kundeopplevelsen blir bedre da vi slipper å henvise deg videre til Telenor sitt kundesenter, ettersom vi kan hjelpe kunden hele veien. 

Ny min side 

Den vil nå ligge hos Telia istedenfor hos Telenor, og du finner den nye min side her. 

Her ligger det 20 ekstra poeng gratis å venter på deg det første året- anbefaler deg å gå inn å aktivere dette så fort som mulig. Da får du tilgang til enda flere kanaler og streamingtjenester inn i din TV-pakke. 

Ny app - Fra Te-We til Telia Play

Dette vil fungere ganske likt som før, slik at du kan se TV hvor som helst og når som helst.

Nyhet med Telia! Har du tidligere hatt egen dekoder med opptaksfunksjon? Telia har en egen funksjon som lagrer opptakene i skyen istedenfor, slik at du kan starte på et program hjemme på TVen din, lagre den i skyen og se den ferdig i sofaen på hytta. Denne opptaksfunksjonen vil være per kunde istedenfor per dekoder, og kan bestilles via min side.