Hva innebærer montering? 

Montering av fiber til huset ditt betyr at vi drar fiberen fra boksen på utsiden av husveggen din og inn i huset. Inne vil montøren koble opp fibermodemet og sjekker at internettet er satt opp riktig og at dine enheter er online.

Dersom du ønsker flere punkt i huset eller hjelp til å sette opp AirTies eller TV-dekoder, vil vi selvfølgelig være behjelpelig med dette mot et tillegg i pris. 

Når skjer monteringen? 

Monteringen er det siste som skjer i en fiberutbygging, altså når alt annet er på plass. Når du har varslet fra om at du har gravd ned fibertrekkrøret inn til husveggen din, vil følgende skje: 

  • Du blir oppringt av en av våre hyggelige montører for å avtale passende tidspunkt for montering
  • Du mottar en SMS som bekreftelse på avtalt tidspunkt 
     

Hvor lang tid tar en montering? 

Tidsbruk for montering varierer ut i fra hvor langt montøren må trekke kabelen, om det innebærer arbeid på kryploft og om det er flere punkt i huset og annet utstyr som skal monteres. Men generelt vil en montering ta ca 3-4 timer. 

Må kunden være til stede? 

Vi foretrekker at kunden skal være til stede, slik at du kan bestemme hvor modemet skal stå, få innføring i brukernavn og passord, samt ha mulighet til å stille montøren de spørsmålene som måtte dukke opp.

I tillegg føler montørene våre seg mest komfortabel med å bli sluppet inn i et hus mot å måtte låse seg inn selv. Dersom det er vanskelig for deg å selv være tilstede når montøren kommer, så ta kontakt med oss så finner vi en løsning sammen.