Sodvin har mange kunder med fiber på Vinjeøra allerede. Men vi ønsker selvsagt at også DU skal få mulighet til lynraskt internett via fiber. Vi kjører derfor nå et kampanjetilbud til fastboende og hyttekunder på Vinjeøra 

Kampanjen gikk ut 17.11.22

Kampanjetilbud privatkunder Vinjeøra
ProduktOrdinær prisKampanjepris
Etablering fiberkr. 6.990,-
- Etablering ved bestilling av kun internett innen tilbusfrist 17.11.22kr. 5.490,-
- Etablering ved bestilling av Totalpakke (Internett og TV)kr. 3.990,-
- Etablering ved bestilling av Totalpakke (Internett og TV) og strømavtalekr. 2.490,-
Montering fiberkr. 2.490,- 
Abonnement Privat
Internett 200 Mbitkr. 819,-/mndkr. 499,-/mnd
Totalpakke: Internett 200 Mbit + TV & Strømming 50 poeng
kr. 1.188,-/mndKr. 1.018,-/mnd
Abonnement Fritid
Internett 50 Mbitkr. 628,-/mndkr. 499,-/mnd
Totalpakke: Internett 50 Mbit + TV & Strømming 5 poengKr. 947,-/mndkr. 818,-/mnd
Tillegg
Leie Telia Boxkr. 49,-/mnd
Apple Apple TVkr. 59,-/mnd
Leie Premium Wifikr. 99,-/mnd 

TRYKK HER FOR Å BESTILLE

Vilkår og betingelser

Avtaletid og priser 
Kampanjepris på abonnement gjelder for de første 12 mnd etter oppkobling. Deretter faktureres ordinære priser. Ordinære priser nevnt i kampanjetilbudet er gjeldende pr. dato kampanjetilbudet lages. Disse er ikke statiske og kan bli prisjustert ved en senere anledning. Pris for etablering og montering er en engangssum, pris for abonnement er pr. mnd.  

Utsatt oppstart 
Har du bindingstid hos annen leverandør tilbyr vi utsatt oppstart i inntil 12 mnd. Det betyr at du kan bestille fiber fra Sodvin til gode priser nå i kampanjeperioden, og fremdeles ha disse prisene når du starter opp abonnement hos Sodvin etter endt bindingstid hos annen leverandør. Du er alltid velkommen tilbake til Sodvin! 

Strømavtale 
Bestiller du strømavtale fra Sodvin, i tillegg til internett og TV, får du kr. 49,-/mnd i rabatt på ordinær pris på internettabonnementet ditt. Krysser du av for strømavtale får du avtalen Sodvin Spot om du ikke oppgir noe annet.  Les mer om strømavtaler her

Etableringskostnad  
Dette forutsetter at kunden graver på egen eiendom eller iht. graveplan. Der oppgis knutepunkter hvor kundene må grave seg frem til. I denne prisen er det tatt hensyn til egeninnsats i form av graving av grøfter etc. Det er forutsatt at grunneier selv utfører nødvendig finplanering og plensåing på egen eiendom. Det er også en forutsetning at berørte grunneiere samtykker i graveplanene.  
 
Monteringskostnad  
Inkluderer modem og montering til 1. punkt i huset, flere punkter kan monteres etter avtale. 

Øvrige betingelser
Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid. Ved brudd på avtale etter angrefristens utløp og før 12 måneders bindingstid er ferdig vil kunden bli fakturert bruddgebyr. Alle kostnader er inklusive mva. For øvrige leveringsvilkår, samt produktinformasjon, vises til Sodvin sine standardvilkår for TV, internett og strøm på våre hjemmesider. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.sodvin.no Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.