Bestilling fiber Vinjeøra

Sodvin har mange kunder med fiber på Vinjeøra allerede. Men vi ønsker selvsagt at også DU skal få mulighet til lynraskt internett via fiber. Vi kjører derfor nå et kampanjetilbud til fastboende og hyttekunder på Vinjeøra.

Bestilling forutsetter at adressen er innenfor vårt leveringsområde på Vinjeøra.

Bestiller du før 17.11.22 kan du få inntil kr. 4.500,- i rabatt!

Er fakturaadresse den samme som oppkoblingsadresse?
 
Har du strømavtale fra Sodvin?
 
 

Priser og vilkår

Priser
Kampanjepriser gjelder ved bestilling innen fristen på kampanjetilbudet.Kampanjeprisen varer i 12 mnd før man går over på ordinærprisene våre som du til enhver tid finner oppdatert her

Pris for etablering og montering er en engangssum, mens abonnement er oppgitt som pris pr. mnd.

Utsatt oppstart 
Har du bindingstid hos annen leverandør tilbyr vi utsatt oppstart i inntil 12 mnd. Det betyr at du kan bestille fiber fra Sodvin til gode priser nå i kampanjeperioden, og fremdeles ha disse prisene når du starter opp abonnement hos Sodvin etter endt bindingstid hos annen leverandør. Du er alltid velkommen tilbake til Sodvin! 

Strømavtale 
Bestiller du strømavtale fra Sodvin, i tillegg til internett og TV, får du kr. 49,-/mnd i rabatt på ordinær pris på internettabonnementet ditt. Krysser du av for strømavtale får du avtalen Sodvin Spot om du ikke oppgir noe annet.  Les mer om strømavtaler her.

Etableringskostnad oridnærpris kr. 6.990,-
Dette forutsetter at kunden graver på egen eiendom eller iht. graveplan. Der oppgis knutepunkter hvor kundene må grave seg frem til. I denne prisen er det tatt hensyn til egeninnsats i form av graving av grøfter etc. Det er forutsatt at grunneier selv utfører nødvendig finplanering og plensåing på egen eiendom. Det er også en forutsetning at berørte grunneiere samtykker i graveplanene.
Ved bestilling av internett før tilbudsfrist blir pris på etablering kr. 5.490,-, ved bestilling av Totalpakke (Internett og TV) blir prisen kr. 3.990,- og ved bestilling av Totalpakke (Internett og TV) og strømavtale blir prisen kr. 2.490,-.

Monteringskostnad ordinærpris kr. 2.490,-
Inkluderer modem og montering til 1. punkt i huset, flere punkter kan monteres etter avtale

Øvrige betingelser
Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid. Ved brudd på avtale etter angrefristens utløp og før 12 måneders bindingstid er ferdig vil kunden bli fakturert bruddgebyr. Alle kostnader er inklusive mva. For øvrige leveringsvilkår, samt produktinformasjon, vises til Sodvin sine standardvilkår for TV, internett og strøm på våre hjemmesider. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.sodvin.no

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.