Bestilling fiber Hestvika

Dette er et bestillingskjema for private kunder i området Strand - Hestvika - Børøysundet. Bestillingen er bindende, men vi tar forbehold om at din adresse faktisk er innenfor det planlagte utbyggingsområdet og tilstrekkelig antall bestillinger for oppstart av utbygging. Prisene forutsetter at informasjonen du har fylt ut i skjemaet er korrekt.

Dersom du ønsker noen andre produkt en produktet som er oppgitt her må du ta kontakt med oss på fiber@sodvin.no eller 72450100.

Tilbudet er gyldig til 20.09.21.

Er fakturaadresse den samme som oppkoblingsadresse?
 

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall bestillinger før utbygging kan starte. Tar også forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.

Kampanjepriser
Etablering kr. 1.090,-
Montering kr. 990,-

Etablering er å få koblet til fiber på husveggen. Montering er å få montert opp modem inne i hus.

Dersom du ønsker flere punkt i huset eller hjelp til å sette opp Premium Wifi eller TV-dekoder, vil vi selvfølgelig være behjelpelig med dette mot et tillegg i pris.

Prisene som er oppgitt her gjelder ved bestilling i kampanjeperioden. Bestiller du etter kampanjeperioden er ferdig vil etablering og montering faktureres til ordinære priser. Ordinær pris for etablering ved bestilling er kr. 6.990,- og montering kr. 3.990,-

Leveringsvilkår
Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid og leveranse på Internett, TV og/eller premium Wifi. Ved brudd på avtale innenfor denne perioden påløper bruddgebyr.