Vi kjører nå kampanjetilbud til private kunder i Sandstad Øst - Badstuvika - Strand– med både lynraskt internett, stor TV-pakke og full trådløs dekning i hele huset!

Pris for etablering og montering er engangssum, mens abonnement er oppgitt som pris pr. mnd. Kampanjepriser gjelder for de 6 første månedene etter oppkobling, tilbudet er gyldig i 30 dager fra tilbudsdato.

Tilbudet er gyldig til 1.4.22.

Fortetningsstilbud nye privatkunder Sandstad Øst - Badstuvika - Strand
ProduktOrdinær prisKampanjepris
Etablering fiberkr. 6.990,-kr. 3.990,-
Montering fiber*kr. 2.490,- kr. 2.490,-
HUSHOLDNING
Totalpakke private - Internett 200Mbit,
TV & Strømming 50 poeng, Premium Wifi **
kr. 1108,-kr. 649,-
Kun internett private 200 Mbitkr. 759,-kr. 399,-
FRITID
Totalpakke fritid - Internett 50Mbit,
TV & Strømming 5 poeng
kr. 878,-kr. 449,-
Kun internett fritid 50Mbitkr. 579,-kr. 299,-

Med fiber fra Sodvin får du også:

- Inkludert i totalpakken får du med både internett og TV Les mer om TV-pakken her

- **Bestiller du Totalpakke med internett og TV for private husholdninger - får du med Premium Wifi inkludert i prisen. Les mer om Premium Wifi her

- *Bestiller du strømavtale fra Sodvin i tillegg til totalpakke for husholdning på internett/tv, får du kr. 49,- pr. mnd i rabatt på ordinær pris på internettabonnementet ditt.

Vilkår og betingelser

Ordinære priser

Ordinære priser nevnt i kampanjetilbudet er gjeldende pr. dato kampanjetilbudet lages. Disse er ikke statiske og kan bli prisjustert ved en senere anledning

Etableringskostnad        
Dette forutsetter at kunden graver på egen eiendom eller iht. graveplan. Der oppgis knutepunkter hvor kundene må grave seg frem til. I denne prisen er det tatt hensyn til egeninnsats i form av graving av grøfter etc. Det er forutsatt at grunneier selv utfører nødvendig finplanering og plensåing på egen eiendom.

Monteringskostnad      
Inkluderer modem og montering til 1. punkt i huset. Flere punkter kan monteres etter avtale, mot tillegg i prisen. Bestiller du kun internett, ikke totalpakke, tilkommer et tillegg på kr. 1.500,- på montering.

Øvrige betingelser:
Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid og leveranse av internett/tv, Premium Wifi og strømavtale. Ved brudd på avtale innenfor denne perioden påløper bruddgebyr. Alle kostnader er inklusive mva.

Ønsker du pris på andre hastigheter, ta kontakt med oss eller les om øvrige abonnement her

For øvrige leveringsvilkår, samt produktinformasjon, vises til Sodvin sine standardvilkår for TV, internett og strøm på www.sodvin.no/

Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall bestillinger før utbygging kan starte. Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.