Bestillingsskjema Nye kunder Kyrksæterøra

Dette er et bestillingsskjema for privatkunder som holder til i Kyrksæterøra Sentrum. Bestillingen er bindende, men vi tar forbehold om at din adresse faktisk er innenfor det gjeldene området. Prisene forutsetter at informasjonen du har fylt ut i skjemaet er korrekt. Dersom du har noen spørsmål, ring oss på telefon 72 45 01 00 eller send inn kontaktskjema her.

Er fakturaadresse den samme som oppkoblingsadresse?
 

Bindingstid 12 mnd. Etter avtaleperioden er over gjelder ordinære priser på abonnement. Ved bestilling av både internett og TV får du rabatt kr. 150,-/mnd på ordinær pris.

Leveringsvilkår

Priser
Ordinære priser nevnt i kampanjetilbudet er gjeldende pr. dato kampanjetilbudet lages. Disse er ikke statiske og kan bli prisjustert ved en senere anledning. Pris for etablering og montering er en engangssum, pris for abonnement er pr. mnd. Kampanjepriser på abonnement gjelder for de 12 første månedene etter oppkobling.

Etableringskostnad kr 0,-
Inkluderer etablering på yttervegg, og graving helt frem til husveggen.

Monteringskostnad kr 0,-
Inkluderer modem og montering til 1. punkt i huset. Flere punkter kan monteres etter avtale, mot tillegg i prisen.

Utsatt oppstart
Har du bindingstid hos annen leverandør tilbyr vi utsatt oppstart i inntil 12 mnd. Legg ved informasjon om dette i kommentarfelt nedenfor.

Øvrige betingelser
Alle priser forutsetter 12 måneders bindingstid. Ved brudd på avtale innenfor denne perioden påløper bruddgebyr. Alle kostnader er inklusive mva.

For øvrige leveringsvilkår, samt produktinformasjon, vises til Sodvin sine standardvilkår for TV, internett og strøm på våre hjemmesider. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.sodvin.no

Vi tar forbehold om evt. trykkfeil og normal justering av abonnementspriser iht. enhver tid gjeldende prisliste.

Har du strømavtale fra Sodvin?
 
 

Bestiller du strømavtale fra Sodvin i tillegg til totalpakke for husholdning på internett/tv, får du kr. 49,-/mnd i rabatt på den ordinær pris på internettabonnementet ditt. Ved bestilling av strømavtale vil du få avtalen Sodvin Spot. Du kan endre til en av våre andre avtaler hvis ønskelig. Se våre avtaler her.