Ja, Spart støtter flere bygg og lokasjoner.

Vi samarbeider med bedrifter på både frittstående bygg og større, mer komplekse prosjekter. En av våre kunder har for eksempel opp mot seks hundre unike installasjoner. Om flere bygg samles til en felles administasjon eller rapporteres på enkeltvis bestemmer dere.

For at vi skal sikre solid energibesparelse for dere fintuner vi alle installasjoner og analyserer gevinst og besparelse kontinuerlig. Våre energikonsulenter setter opp alt bedriften har behov, teknisk og praktisk. Alt fra nivåer på temperatur til styringsregler blir kontrollert. Hvert kontor og ansatt kan gis tilgang til styring av eget område.

Også felleslokaler, lobby og resepsjoner blir håndtert på en intuitiv og enkel måte. Vi gjør alt klart for dere, slik at dere ikke trenger å tenke på automasjon.

Fra den enkelte enhet som en panelovn, til et samlet forbruk for hele bedriften. Med enkle grep konfigurerer våre energikonsulenter systemet på en slik måte at bedriften får detaljert innsikt om forbruk og miljøgevinst på hver lokasjon.

Systemet tilpasses enkelt underveis om bedriften endrer antall lokasjoner. Det samme gjelder ved driftsendringer eller oppgraderinger som påvirker energiprofilen i bygget.

bedriftens fotavtrykk reduseres enkelt med energitjenesten Spart

Alle bedrifter har et fotavtrykk - Størrelsen kan reduseres betraktelig med Spart