Vi har bygget Spart med enkelhet og effektivitet i tankene. Her behøves ingen aktiv administrasjon fra bedriften selv. Alt settes opp ferdig konfigurert og klart til sparing. Og det gjøres i Spart-portalen.
I Spart-portalen administrerer våre energikonsulenter automasjon og regler knyttet til installasjonen. Her konfigureres styring for bygget i dialog med dere. I tillegg til automasjon for kontorer setter vi i tillegg opp energilogikk for spesifikke områder som lager, fellesarealer, møterom, kantine og lignende.

Energikalender

Vi har også lagt til rette for at ansatte i bedriften kan legge inn energiregler for sitt kontor på tilstedeværelse eller fravær. Dette gjøres enkelt på mobil via enkeltregler eller gjentagende regler.

Energikalenderen gir et ekstra lag med sparepotensial for bedriften og gjør at alle aktivt kan bidra til å nå bedriftens miljømål. Moduset fungerer sømløst mot allerede konfigurerte regler og passer spesielt bra med tanke på ferier, hjemmekontor og lignende. Energikalenderen er naturligvis helt kostnadsfri og inkludert i alle installasjoner.
spart energikalender