Sodvin tilbyr en unik spare-modell uten risiko

Gjennom flere år har Sodvin jobbet med utvikling av en strømsparingstjeneste for det norske bedriftsmarkedet. Med energitjenesten Spart bidrar vi til fokuset Norge trenger på økt energieffektivisering og miljø. Samtidig gjør vi veien til en mer effektiv elektrifiseringen av landet kortere.

Et effektivt produkt betyr også et enkelt og trygt samarbeid med dere. Din bedrift investererer derfor ingen kapital, kun deling av selve besparelsen. Alt fra befaring, installasjon, analyse og drift av tjenesten er helt kostnadsfritt. I tillegg konfigurerer og optimaliserer våre energieksperter systemet for å øke effekten av strømsparingen.

Din bedrift får tilsendt ferdige månedlige rapporter og tilgang til Spart-portalen for detaljert forbruksmonitorering. Nøkkelen til gevinsten ligger likevel i automasjon. Via ferdig oppsatt styring får dere full kontroll, fleksibilitet, lavere strømregning og sparer penger allerede fra første dag.

Ønsker dere fokus på effekttopper og tariffer hjelper vi naturligvis med tiltak rundt det. Som en bonus vil dokumentert energireduksjon igjennom Spart også danne grunnlag for bedriftens eksisterende eller fremtidige miljøsertifiseringer. Det gjør veien til for eksempel Miljøfyrtårn eller ulike ISO-standarder kortere.

Kort oppsummert. Din risiko ved bruk av Spart:

0% Kapital - du trenger ikke å gjøre noen investeringer ved å installere Spart

0% Avtaletid - sparer ikke bedriften kWh vil det heller ikke påløpe noen kostnader for kunden.  Kunden kan til enhver tid avslutte avtalen, som er 3 måneders løpende avtaletid. 

0% Produkt - Dvs utstyr, styring og installasjon. Kunden trenger ikke tenke på produktet

 

Spart tilbyr nå en ny unik modell for strømsparing som passer de fleste norske bedrifter

100% Risikofritt og null investering. Sirkulær økonomi i praksis er win-win.