Hotell Frøya


01.01.1976 kjøpte brødrene Geir og Svenn Bekken opp det som den gang var Havheim Pensjonat. Dette drev de i 12 år før de bygde Hotell Frøya. Datteren til Geir, Valborg Bekken, tok over driftsselskapet i 2001. Foretaket er et familieforetak, der eiendommen eies av familien Bekken, mens driftsselskapet eies av Valborg.


Hotell Frøya tilbyr ikke bare moderne og hjemmekoselige rom, men også restaurant med kortreist mat. I underetasjen har de en egen velværeavdeling i samarbeid med Lotus klinikk. Her er det et bredt spekter av behandlinger, massasjebad og sauna. I tillegg til dette har alle kunder tilgang på treningsrom.


Restaurant Frøya HotellKundemassen til Hotell Frøya består hovedsakelig av næringslivet og handelsreisende. På grunn av veksten i næringslivet i regionen de siste årene, har de hatt behov for å øke kapasiteten. I 2013 bygde de på og økte fra 32 til 67 rom. I 2018 bygde de en etasje ekstra til flere selskapslokaler, bar og møterom. Frøyværinger er glad i å benytte seg av tilbudet. Det er alt fra enkeltgjester til store arrangementer som bursdag, bryllup, begravelser eller andre selskap. Ingen er for små og ingen er for store. Siden oppstart har Hotell Frøya hatt stor utvikling.

Familien Bekken har også kjøpt Hjorten Hotell som ligger midt i sentrum på Fillan på Hitra, da de ser stor vekst i regionen. Hjorten Hotell består av 45 rom med høy standard. I tillegg til dette eier familien kjøpesenteret Stjernesenteret på Frøya.

Bar Frøya hotell

Hotell Frøya ble først og fremst kunde av Sodvin Økonomi. Den tette oppfølgingen og de gode prisene gjorde det naturlig å undersøke de andre produktene som selskapene i Sodvin leverer. Det viste seg at også de var konkurransedyktig på priser, så valget ble enkelt. I dag er de kunde av Sodvin Økonomi, Sodvin Systemer og Sodvin Energi og Fiber. Hotell Frøya forteller at samarbeidet og den gode kommunikasjonen med Sodvin er årsaken til at de er så fornøyde.  Det er god oppfølging, og hurtig tilbakemelding dersom det er noe det er behov for. Avstanden er kort, og Sodvin er snar til å ta turen utover hvis det trengs. Hjorten Hotell og Stjernesenteret er også gode kunder av Sodvin.

Vi er stolte over å være deres leverandør, og vi ønsker de lykke til videre!