Tor Erik WinganVerkstedsenteret på Vorphaugen ble i 2004 kjøpt opp av 5 tidligere ansatte, og ble da til HOB Verkstedsenter AS. De var da 6 ansatte. I dag er de 12 ansatte i tillegg til at de tar imot lærlinger. Siden oppstart har de oppgradert det meste av det tekniske i lokalene. Hovedsakelig driver de med verkstedvirksomhet, men har også oppgaver innenfor eiendom. Ambulansen, Posten og Boreal er noen av bedriftene som HOB leier ut lokaler til.

 

Innenfor verkstedvirksomhet har HOB flere avdelinger. I hovedbygget finner vi blant annet personbilverksted. Her utfører de all slags oppdrag på alle typer biler, også el-biler. De har også et eget lakkverksted og et slangeverksted hvor de lager hydraulikkslanger. I lokalet like ved hovedbygget har de verksted for store reparasjoner, for eksempel på buss, lastebil, anleggsmaskiner og båt. For tiden venter de en hektisk periode ettersom det begynner å gå mot dekkskifte-sesongen, og store deler av tiden vil bli brukt inne på deres dekkhotell hvor de oppbevarer dekk og passer på at de er i forsvarlig stand.

 

Ansatte på HOBKundene til HOB er alt fra privatpersoner til store bedrifter. De har ordinær verkstedrift på Kyrksæterøra, og mesteparten av deres kunder er her. En del av deres kundemasse befinner seg også i Aure, Snillfjord, Frøya, Halsa og Hitra, da de driver med berging av lette og tunge kjøretøy i disse områdene. De har også spesialisert seg på trykking av vannbrønner fra Midt-Norge og nordover som er et «nisjeprodukt» med et godt potensiale i tiden fremover.

 

HOB Verkstedsenter AS er kunde hos Sodvin Systemer, Sodvin Økonomi og Sodvin Energi og Fiber. De har benyttet seg av Sodvin sine tjenester i mange år, og har ingen planer om å bytte leverandør. HOB setter spesielt stor pris på det gjensidige samarbeidet med Sodvin, da Sodvin også er kunde av HOB. Med mange års kontakt med fin dialog har det opparbeidet seg tillit og et tett samarbeid. De opplever at de til enhver tid kan få råd og veiledning dersom de har behov for det. I tillegg beskriver HOB seg som en lokalpatriot, og ønsker å støtte lokale bedrifter som gir noe tilbake til samfunnet. Vi er glade for å kunne være HOBs leverandør.

Vi ønsker HOB lykke til fremover!

hob logo