Bakgrunn

Som strømleverandør ønsker vi å ligge et skritt foran konkurrentene våre og dekke kundens behov for fremtiden. Kundene våre har fått et større fokus på miljø og fornybar energi, noe vi synes er svært bra. Likevel ser vi at strømforbruket øker hos kunden for hvert år som går. Strømprisen har det siste året vært høy, noe som har skapt et sirkus av strømselgere som snakker om ører, spotpris og superavtaler. Vi ønsker å få bort ørefokuset da nøkkelen til en rimelig strømregning er forbruksmønsteret ditt. 

Hvorfor akkurat eVenn? Energi er faget vi kan og liker, så her føler vi oss trygge på at vi leverer kvalitet. E'en i eVenn står for energi. eVenn skal være en venn som tar vare på huset ditt. Den grønne prikken symboliserer at din eVenn alltid er aktiv og online - noe som er viktig for et fullverdig produkt. 

Hva er eVenn? 

eVenn er en smartløsning som kommer med en styringsenhet, to smartplugger, en app og en røykvarsler med temperatursensor. Styringsenheten er "hjernen" som kommuniserer med enhetene, og gir deg den informasjonen du trenger inn i en app. Ved hjelp av appen kan du sjekke strømforbruket ditt "live", skru av og på enheter når du er hjemme eller borte fra boligen, ha kontroll på temperaturen og bli bevisst over hvilket strømforbruk de forskjellige enhetene dine har. 

Fordeler med eVenn: 

  • Du får hjelp til å redusere ditt strømforbruk
  • Ekstra sikkerhet når du er borte fra hjemmet
  • Mulighet til å skru av og på enheter 
  • Oversikt over temperatur i hjemmet/hytta til enhver tid 
  • Lavere forbruk = lavere strømregning 
  • Legg til enheter for å få et produkt spesialtilpasset deg 
  • Abonnementstjeneste som hele tiden videreutvikles

Hva gjør eVenn til et unikt produkt? 

eVenn er et produkt som er spesielt tilpasset våre strømkunder. Vi ønsker at våre kunder skal ha EN app å forholde seg til - eVenn. Viser det seg at alle våre kunder har fått Google Home til jul? Da er vi villig til å implementere denne talefunksjonen i vårt produkt. Viser det seg at alle kundene våre ønsker å få koblet på en elbillader med smartstyring i appen? Ja, da ordner vi det også. Dette skal være et produkt for DEG - din eVenn, og vi vil derfor at du skal påvirke hva som slippes ved neste lansering.

Sikkerhetsaspektet ved eVenn er også unikt, da programvaren hele tiden oppdateres og vedlikeholdes. Ettersom dette er en abonnementstjeneste kan du føle deg trygg på at den nysgjerrige naboen ikke kan lure seg inn på appen din, eller at din informasjon blir solgt til en tredjepart.
 

Neste lansering kommer etter sommeren med fokus på frostvakt med pushvarsel og dørlås.  

Lurer du på hva eVenn koster? Se priser her: