Group 2885

Xakt Drift

Les mer om hvordan du med tilleggstjenesten Xakt Drift hjelper deg med økonomisk oppfølging av dine kunder.

Xakt Drift er en tjeneste som leveres som et valgfritt tillegg til Xakt Medlem.

Med Xakt Drift så tar Sodvin ansvaret for all repeterende fakturering på senteret, samt betalingspåminnelser, elektronisk overføring av saker til din partner på innfordring, og oppdatering av betalinger.

Du vil hver måned få en rapport som viser en oversikt over faktura sendt siste måned, og status på medlemsfakturering og betalinger de siste seks måneder.

Xakt Drift betyr at du får frigjort tid til å jobbe med dine medlemmer, og samtidig slipper du å bekymre deg for at sykefravær eller ferieavvikling hos dine ansatte skal stanse innkrevingen av medlemsavgift.

Tjenesten inneholder:

  • Fakturering av medlemsavgift
  • Betalingspåminnelse
  • Overføring av ubetalte poster til innfordringspartner
  • Registrering av betalinger
  • Bekreftelse og rapportering

Lyst til å vite mer om Xakt eller få en demo?

Artikler

Kampanjemodul i Xakt Medlem

Få bransjer har mer avgrensede og faste perioder for salg enn treningssenterbransjen. Selv om det selges medlemskap gjennom hele året, så er periodene tidlig høst og nyttår de periodene at flest nye medlemmer strømmer til sentrene.

Slik velger du riktig betalingsløsning for dine medlemmer

Med Xakt Medlem står du fritt til å benytte deg av en rekke ulike betalingsløsninger når du skal fakturere dine medlemmer. Betalingsflyten kan også automatiseres, slik at du slipper å bruke mye tid til månedlige rutiner og løpende oppfølging av utest...

7 gode grunner til å bruke eFaktura i Xakt Medlem

Elektronisk faktura, eller eFaktura, er en fleksibel betalingsmetode som gjør det enklere for kunden å betale i tide, og dermed sikrer at bedriften får betalt. Her er 7 gode grunner til å sette opp eFaktura i Xakt Medlem.