Group 2696

Kampanjer

Les mer om hvilke funksjoner og løsninger vi har spesielt utarbeidet slik at du kan utføre gode kampanjer via medlemssystemet.

Få bransjer har mer tydelige perioder for salg enn treningssenterbransjen. Selv om det selges medlemskap gjennom hele året, så er periodene tidlig høst og nyttår de periodene at flest nye medlemmer strømmer til sentrene.

Xakt sin kampanjemodul gjør det veldig enkelt å sette opp kampanjer, og holde oversikt over disse. Her kan du definere for hvor lang periode medlemskap skal selges med kampanjebetingelser, og hvor lenge kampanjebetingelsene skal gjelde. Om du ønsker å lage en kampanje som går i flere perioder så er det også mulig.

Kampanjestatistikk

Du vil ha en god oversikt over dine kampanjer, slik at du kan sammenligne forskjellige kampanjer, og eventuelt se hvordan den samme kampanjen virker i forskjellige perioder.

Promokode

Ønsker du at bare utvalgte kunder skal få et spesielt tilbud så kan du i Xakt benytte deg av promokode som utløser spesielle kampanjer.

Fordeler med kampanjemodul:

  • Definer periode for salg
  • Definer periode hvor kampanjebetingelser skal gjelde
  • Velg type medlemskap som skal ha kampanjebetingelser
  • Velg om kampanje skal kunne selges kun online eller i resepsjon, eller begge steder.
  • Sett egen pris som gjelder for kampanjeperiode
  • Kopier eller benytt tidligere kampanje på nytt ved seinere anledning.
  • Benytt promokode for salg til utvalgte kunder, ansatte ved bedrifter osv.

Lyst til å vite mer om Xakt eller få en demo?

Artikler

Kampanjemodul i Xakt Medlem

Få bransjer har mer avgrensede og faste perioder for salg enn treningssenterbransjen. Selv om det selges medlemskap gjennom hele året, så er periodene tidlig høst og nyttår de periodene at flest nye medlemmer strømmer til sentrene.

Ehf-faktura, Avtalegiro eller eFaktura. Slik velger du riktig

Med Xakt Medlem står du fritt til å benytte deg av en rekke ulike betalingsløsninger når du skal fakturere dine medlemmer. Betalingsflyten kan også automatiseres, slik at du slipper å bruke mye tid til månedlige rutiner og løpende oppfølging av utest...

7 grunner til å bruke eFaktura i Xakt Medlem

eFaktura er en digital tjeneste som gjør det mulig for bedrifter og konsumenter å handle med hverandre og betale regninger på en sikker og enkel måte. Systemet gjør det mulig for bedrifter å sende fakturaer til kunder elektronisk, slik at de kan beta...