Group 2463

Billettløsning

Les mer om hvilke funksjoner og løsninger vi har spesielt utarbeidet for god billettløsninger via medlemssystemet.

Skreddersydd for aktivitetsparker

Xakt Billett er en skreddersydd løsning for online salg av aktiviteter der det er et begrenset antall plasser, men hvor de besøkende/deltagerne har forskjellige ønsker om hvor lang tid de ønsker å benytte aktiviteten.

QR-kode billettløsning medlemssystemet Xakt fra Sodvin

Med Xakt Billett kan du:

  • Administrere komplekse tidsplaner
  • Ta imot forskuddsbetaling 
  • Begrense antall plasser
  • Tilby aktiviteter med fleksibel tid
  • Innhente egenerklæring for aktiviteter som krever det
  • Bruke QR-kode for kontroll og registrering ved oppmøte
  • Kontroll på “no shows”
  • Mulighet til å selge andre varer
     

Salg både online og i resepsjon

Billettyper, adgangstider og priser administreres i Xakt. Kunden kjøper billetter til aktiviteten de ønsker seg fra nettsiden din, eller ved oppmøte i resepsjon. Her registrerer kunden seg med navn, fødselsdato og kontaktinformasjon. De fyller også ut en egenerklæring, hvis det kreves for aktiviteten. Det er også lagt til rette for salg eller utleie av utstyr som hoppesokker, klatresko etc.

Etter at kjøpet er gjennomført mottar kunden en QR-kode som scannes ved ankomst til aktiviteten. På denne måten reduserer man kø ved inngangen, som både gjør at kundene slipper fortere inn, og mulig smitterisiko reduseres.

Gavekort

Det er alltid populært med gavekort som gir adgang til aktivitetsparker. Med Xakt sin gavekortløsning kan du tilby salg av gavekort over nett på en enkel måte. Den som ønsker det kan kjøpe gavekort til ønsket verdi og sende gavekortet til den man vil (eventuelt til flere samtidig), og når man vil. Bilder og hilsener kan legges ved, og mottaker mottar gavekortet via SMS. Man kan også sette ønsket leveringsdato på gavekortet, slik at mottakeren for eksempel mottar dette på sin bursdag.

Lyst til å vite mer om Xakt eller få en demo?

Artikler

Kampanjemodul i Xakt Medlem

Få bransjer har mer avgrensede og faste perioder for salg enn treningssenterbransjen. Selv om det selges medlemskap gjennom hele året, så er periodene tidlig høst og nyttår de periodene at flest nye medlemmer strømmer til sentrene.

Slik velger du riktig betalingsløsning for dine medlemmer

Med Xakt Medlem står du fritt til å benytte deg av en rekke ulike betalingsløsninger når du skal fakturere dine medlemmer. Betalingsflyten kan også automatiseres, slik at du slipper å bruke mye tid til månedlige rutiner og løpende oppfølging av utest...

7 gode grunner til å bruke eFaktura i Xakt Medlem

Elektronisk faktura, eller eFaktura, er en fleksibel betalingsmetode som gjør det enklere for kunden å betale i tide, og dermed sikrer at bedriften får betalt. Her er 7 gode grunner til å sette opp eFaktura i Xakt Medlem.