ASPHva er det?

Din sky er en tjeneste hvor man setter bort IT-driften, slik at man kan ha 100% fokus på egen jobb. All data lagres hos Sodvin Systemer, så vil skjermbildene overføres fra serveren vår til din PC via internett.

I din sky

Vi tar ansvar for sikkerhetskopiering, viruskontroll og sørger for at program, data og epost er tilgjengelige for deg når du måtte ønske. Det finnes ingen begrensninger på hvilke program man kan ha med i din sky. Vi utfører oppdatering til nye programversjoner på de sentrale serverne. Har du tilgang til internett, får du lett tilgang til alle bedriftens programmer og data fra hjemmekontor, på reise eller på kundebesøk.

Våre servere

Ingen data ligger lokalt, og kan derfor ikke stjeles, mistes eller skades. Serverparken hvor din sky ligger, er trygt plassert hos Sodvin Systemer. Vi har to separate datasentre i forskjellige bygg med dobbel strømforsyning. På den måten er vi er sikret mot uforutsette årsaker som brann - samtidig sørger for svært høy oppetid.

Sikker sone

Vi leverer sikker sone, en løsning som er tilpasset krav fremlagt i Datatilsynets forskrifter og personopplysningsloven.