Group 2538

IT-utstyr & tilbehør

Sodvin har kunnskap og spesialister som hjelper deg å velge riktig IT-utstyr og tilbehør som gjør hverdagen din sikker og effektiv.
Sodvin It2

Alt du trenger til et digitalt møterom

Moderne møterom har kommet for å bli. 7 av 10 bruker digitale møterom i sin arbeidshverdag. Vi leverer alt av digitalt utstyr som passer til små som store møterom. Du får dermed optimalisert bruken på en enkel, smart og effektiv måte. 

Les mer

SIKKER Nettverk

Nettverket i bedriften skal du kunne forvente at alltid fungerer. Bare logg deg på – trådløst eller kablet – med PC, Mac eller telefon. SIKKER Nettverk er en løsning som sikrer bedriften optimal oppetid og optimal IT-sikkerhet. La ekspertene våre håndtere oppdatering av brannmurer, VPN og firmwaren til AP-ene. Vi sørger for at alt er som det skal være!

Les mer
Sodvin it3

En netthandel med IT-utstyret som letter arbeidet

Sodvin har kunnskap og spesialister som hjelper våre kunder med digitalisering og valg av riktig IT-utstyr for sin virksomhet. Være seg skytjenester eller produkter som gjør hverdagen hakket mer sikkert og effektivt.

Vi har også en egen netthandel for våre kunder, som gjør det enkelt og oversiktlig å innhente informasjon og utføre trygge bestillinger via oss.

Til Sodvin Netthandel

Noen av våre leverandører

Snakk med oss om IT-utstyr