Group 2690

Visma

Er du en start-up eller et stort konsern? Uansett hvem du er, har vi som Visma Certified Partner en løsning til deg. Med fremtidens innovative forretningssystemer har mulighetene for automatisering aldri vært større!

Hva er Visma?

Svarene er like mangfoldige som våre kunder er.

Noen vil si at Visma er programvaren de bruker til fakturering og regnskap – Noen at det er Visma som sender ut lønnslippen hver måned. Gründeren vil kanskje si at Visma er småbedriftenes beste venn, mens Rådgiveren svarer ofte at han bruker Visma til timeregistrering og prosjektstyring.

Faktum er at Visma er alt dette – og mye mer.

  • Økonomisystemer (ERP)
  • Lønnsystemer
  • Rapporterings- og budsjetteringssystemer
  • Utlegg og reiseregninger

 

Visma_logo mini

 

Group 2776

Visma.net ERP

Mer automatikk og mindre administrasjon

Visma.net ERP er et norsk regnskapsprogram «født i skyen», og er bygget for å automatisere og effektivisere alle prosessene i økonomistyringen din. 
 
Group 2885

Business NXT

Flaggskipet Visma Business flyttet til skyen

Business NXT står for neste generasjons økonomisystem. Systemet er bygget for å håndtere store mengder data og er basert på Norges mest brukte ERP-system, Visma Business.

 

Les mer om Business NXT

Group 2786

Visma Payroll

Et lønnssystem med alt på ett sted

Lønnssystemet skal være enkelt å bruke for den lønnsansvarlige. Visma.net Payroll henter inn alt fra ferie, fravær, reiser, utlegg og timer. Det betyr at du har alt på ett sted, og tilgjengelig overalt.
 
Group 2437

Visma OneStop Reporting

Rapportering og budsjettering

Visma OneStop Reporting gir deg en helt unik innsikt i bedriften din. Med en automatisert løsning for rapportering og budsjettering, får du innsikten du trenger samlet på et sted.

 

Group 2444

Visma Global

Serverbasert og trofast

Visma Global lever fremdeles i beste velgående, og benyttes av flere tusen bedrifter. Sodvin supporterer og drifter løsningen for en rekke bedrifter.

 

Les om Sodvin som din Vismaforhandler

 
Group 2469

Visma Business

Serverbasert flaggskip

Visma Business er ryggraden i tusenvis av bedrifter, og mange vil nok vente en stund før de migrerer over på den naturlige etterfølgeren Business NXT. Sodvin supporterer og drifter løsningen for en rekke bedrifter.
 
 
 
HavardVesle

Sodvin som Vismaforhandler

Sodvin er sertifisert Visma-parter, og lang erfaring med forretningssystemer. Vi bistår våre kunder fra A til Å i deres hverdag med Visma.
Bistand og rådgivning Visma

Snakk med oss om Visma!