Med Microsoft 365 og Outlook som ditt mailverktøy kan du arkivere epostene fra dine kunder og forbindelser i Xakt, med få tastetrykk.

Hva er Outlook Plugin?

Outlook Plugin er et lite programtillegg som du legger til i oppsettet i din Microsoft Outlook epostleser, slik at den "kommuniserer" med Outlook. Når du har lagt til programtillegget, kan du arkivere både utgående og innkommende eposter fra dine forbindelser direkte på kunde/kontakt i Xakt Medlem. Det forenkler flere prosesser:

  • Lett å finne igjen informasjon, særlig viktige eposter
  • Samler all dokumentasjon
  • Mindre tidsforbruk
  • Tilgjengelig både fra Xakt Medlem og kundenes «Min Side»

Arkivering av viktige eposter

Er epostadressen allerede registrert i Xakt Medlem, vil Outlook automatisk foreslå denne kontakten. Om adressen ikke er registrert kan du søke opp den forbindelsen du ønsker å arkivere eposten på. På denne måten kan du ivareta alle de viktigste epostene fra dine kunder, og finne dem igjen under oppfølgingsfanen i Xakt Medlem. 

Med Outlook Plugin vil oppfølgingsfanen i Xakt Medlem bli det naturlige stedet å søke opp all tidligere kommunikasjon med kunde, både på epost, SMS og chatmeldinger.

NB! Forutsetter nedlastet PC-versjon av Outlook. 

Microsoft 365 fra Sodvin

Ved å kjøpe Microsoft 365 fra Sodvin og ta i bruk Outlook som ditt verktøy for sending/mottak av epost, vil du automatisk få tilgang til Outlook Plugin. Om du allerede har Microsoft 365 fra en annen leverandør, kan du flytte lisensene over til Sodvin og likevel benytte deg av dette tilbudet.