Xakt Medlem er markedets mest komplette produkt for administrasjon av medlemmer, og sparer deg som kunde for både tid og kostnader. En moderne, brukervennlig og tidsriktig programvare, som sammen med en velfungerende supportavdeling gir deg en god og trygg brukeropplevelse. Med tilgang til Xakt Medlem overalt i verden, har du full kontroll.

Kjenn dine medlemmer

Skal man drive et treningssenter godt og forsvarlig, og i tillegg tjene penger, er det viktig at man kjenner sine medlemmer. Xakt Medlem gir deg full oversikt over hvem dine kunder er, og du kan enkelt følge med på antall medlemskap, både nåværende og fremtidige.

Med et moderne system kan du også se hvorvidt du har noen "gratispassasjerer" eller "blindpassasjerer". Det er også mulig å analysere hvor lenge en kunde er medlem i ditt senter før de bytter til en konkurrent. Med Xakt kan du gjøre tiltak som enten forebygger sjansen for å få "dårlige" kunder, eller som gjør deg i stand til å korrigere kursen for dine medlemmer og dermed bedre resultatet for din bedrift. 

Kundefilter/Kontraktfilter

Kundeoppfølgingen i Xakt Medlem gir deg anledning til å filtrere medlemmene ut ifra en mengde forskjellige kriterier.

Oppfølging sørger for fornøyde medlemmer

Du kan oppdatere medlemmene om nyheter eller kampanjer, sende bursdagshilsener og gi generell treningsoppfølging med Xakt Medlem. All oppfølging lagres på det enkelte medlem. Man velger selv om man ønsker å benytte SMS, epost eller vanlig brev.

Masseutsendelser av SMS

Med SMS-modulen kan du sende ut felles beskjeder til dine medlemmer, og svarene kan mottas direkte inn i systemet for videre oppfølging.